.: COUNTLESS THANKS TO :.

Wednesday, November 7, 2012

RASANYALAH...

Salam. Lama aku tak bersiaran *podah!*

Sibuk. Entah apa punca. Lantaklah. Takyah kita penat pikir kenapa aku sibuk *podah tuk sekian kalinya!*

Mungkin pasni aku akan cuba berubah. Cuba merajinkan diri menulis *podah podah podah!*

Eh. Cuba la positif sikit, boleh?

Ok. Rasanyalah, aku akan kembali aktif. 

Ramai yang tanya, aku takde blog ke. Nak ngaku pun malu. Sebab jarang hapdet kan?

Takpe. Ada masa untuk segalanya, insyaAllah.

Nanti aku rajin-rajin lagi ya ;)

Sumpah memang banyak nak aku kongsikan, kadang-kadang rasa otak aku ni dah macam terowong SMART yang tak smart tu sebab sekali air bah, sekali tu jugaklah nak melimpah sampai banjir KL, sebab rasanya macam tak tertampung semua idea yang nak aku curahkan.

Tapi bila ngadap komputer, sumpah, tah mana pergi semua idea tu, tak aku tau!

Takpe. Untung-untung dengan adanya demand *ahem!* aku akan mampu adakan supply lah kiranya :P

Babai. Terima kasih kerana membaca. Lain kali aku tulis lagi *PODAH!*

-- kadang-kadang aku memang begitu, tak bercakap dan bertengkar dengan diri sendiri, rasa macam tak sah idup nih! --