.: COUNTLESS THANKS TO :.

Friday, April 1, 2011

LAST-LAST AKU GIVE UP JELAH :P

Sebetulnya aku teringin gak buat blog aku sehensem blog orang lain.

Cuba punya cuba macam-macam last-last aku kemaruk pulak buat macam-macam, bila berjaya letak butang Share kat Facebook & butang Like yang akan link ke Facebook jugak.

Malangnya tahapa ke badi tah, aku langsung tak berjaya letak feature Read More kat blog aku. Nak kata tangan tak bedung mak aku dulu memang bedung aku baek punye tak longgar pun!

Hmmm... tah le. Memang malang kot nasib beta. Tahlah.


Agaknya camni la muka aku daripada malam semalam bila cuba figure out camne nak kasi blog aku se-cambest orang lain punya... Niat tak betul gamaknya...
Tula sibuk sangat nak ikut2 orang buat apa Kimi oi?
[Gambar ehsan Google search]


Bila saja aku terasa cam putus asa, tetiba aku terperasan ada blogger yang berpendirian bahawa feature Read More ni, belum tentu memberikan kebaikan pada pembaca blog atau orang-orang yang baru berjinak-jinak dengan aktiviti blog walking, terutamanya yang komputernya kurang laju atau yang kurang berpengetahuan dalam bidang IT dan aplikasinya.

So I guess in every misfortunes, there are actually lots of blessings in disguise.

Takpelah, biar je blog aku biasa-biasa je. Aku pun orangnya biasa-biasa juga kan ;)


No comments: