.: COUNTLESS THANKS TO :.

Wednesday, March 2, 2011

CONTEST 'JANGAN PANDANG CAMERA'



First time aku ditag melalui blog untuk join contest oleh sorang sahabat.

Blur la aku. Habis-habisan blur. Sebab aku memang tak pernah terjebak benda-benda gini.

Tapi,... takpelah aku fikir setiap perkara pun ada kali pertamanya kan. So aku layankan saja :)

Mana la tau kot-kot pasni aku pulak yang kemaruk hahahaha!

Anyway, ni gambar yang aku nak pertaruhkan. Okey ke tak, kasi tau aku okey. Maklumlah, aku dahla belajar sendiri je bab photography ni. Agak-agak nak kasi tau apa yang patut aku tau, jangan segan mau pun silu ya.

Sedia? Satu, dua, seploh!




*ready, set, say cheese 'click'*

Okey jgn mare hahahaha... tu memain je. Asik serius pun penat hati mak ni 'nak :)

Ni yg betul punya. Jeng jeng jeng!




Tidaklah molek mana gambar ni sebab tangan kiri aku bukanlah tangan yang paling utama [selalu ku guna tuk gosok baju, pegang beg dsb tapi menulis dah tentu2 aku guna tangan kanan, sbb aku memang bukan kidal]... Senang cite memang susah nak amik gambar sndiri nak-nak pulak dalam keadaan panas terik matahari tegak atas kepala dan tangan lak tak panjang mana [kena jadi tangan panjangkah? oh tidak!]

So, kene tag orang lain pulak nih... Sape ek buleh aku jadikan mangsa? :P

Harap-harap 2 org kawan yg aku tag ni, tak kisah, pasal aku tengok meke rajin juga update blog dan rajin FB :) so Lyn & Awid... jgn marah no... kita try masuk contest ni, korang sporting kan?

Maklumat pasal contest ni boleh korang lihat kat blog comel nih atau klik kat banner sebelah kanan atas sekali kat blog ni ok. In case of emergency, eh, in case of anything korang bleh try dapatkan maklumat lebih lanjut kat sini hokkey!



No comments: