.: COUNTLESS THANKS TO :.

Monday, November 22, 2010

FAIL LA!

Tadi aku kena isi minyak motor. Dah meraung dah minah itam tu, minyak nak rentung. Jadi lepas kerja, kuar je dari pejabat, aku menuju ke arah Campbell, tapi salah jalan.

Pusing punya pusing, akhirnya aku sampai ke Jalan Sultan Ismail. Dalam otak berkira-kira, alang-alang dah dekat situ, baik aku singgah Maju Junction. Beli minyak wangi tanpa alkohol RM10 [3ml] - yang tu ari punya abis dah. Jadilah yang murah-murah gini... Nak mahal-mahal kopak le makcik!

Memusing-musing cari parking. Dapat juga tapi biasalah, parking mesti illegal punya :P

Berlari-lari anak aku masuk ke bangunan tu.

Tetiba aku rasa jauh bebenau la pulak booth yang jual perfume tu. Aish!

Bila dah sampai aku tercangak-cangak sekejap, mana budak yang jual ni?

Rupanya ada customer lain... *sedapkan ati sendiri pasal nampak macam lelaki tu pun "jual minyak" juga kat minah yang menjual perfume ni*

Dapat perfume aku terus hulur duit dan sambar barang - takyah label & plastik pun dik!

Berlari-lari aku ke motor. Alhamdulillah takde surat chenta dari DBKL atau yang sewaktu dengannya.

Mengenangkan minyak motor aku dah rentung sangat, aku terpaksa juga cari alternatif terdekat. Patah la balik ke Campbell.

Berjaya jugak elakkan jalan yang salah kali ni. Haih!

Tah apa yang tak kenanya, isi minyak lak tumpah-tumpah. Hish la kao ni Kimi, cuai sangat kenapa?

Pastu sepanjang perjalanan pun rasa cam motor aku cam tak best je. Aku pun tatau kenapa...

Fail la!

Nampak sangat aku dah lama tak masuk town...

Kena asah bakat lagi nih...


No comments: