.: COUNTLESS THANKS TO :.

Wednesday, June 3, 2009

PERNAH TAK...

Korang rasa, HELPLESS?
Walau camana korang cuba berfikiran positif atau cuba beranggapan yg baik2 saja sekalipun, korang tetap rasa macam,...tak tertolong?

No matter how hard you try your very best with all your might, you just live the day as perfectly as you could and act like nothing's affecting you when in the inside, you just crush and burn all the way down to the lowest point you could feel?

Pernah tak korang dapatkan bantuan?
Tak kisahlah - luahkan perasaan ke, ataupun cari jalan penyelesaian & terus selesaikan je?

Aku betul2 letih dengan segala yg berlaku...
Tapi tu lah, kalau aku cari orang nak luahkan perasaan, orang belum tentu bleh layan aku...
Ada yg nak dengar, tapi akan buat aku lagi rasa cam tak guna, bodohabis ataupun moral rendah gila...
Frust lah...

Aku nak pegi bawak diri lah... Jauh2...
Mungkin baru boleh cari cara selesaikan masalah2 aku skarang atau setidaknya, lapangkan kepala aku supaya bleh berfikir dgn lebih waras & matang.

Nak gi mana ek...

[Fedapnya dok sini... Tak orang memekak, handphone bising... Tak orang tak habis2 gelak2 borak, kena tahan telinga je dengar orang terpekik macam la sini pasar borong...]





2 comments:

kaza jelita said...

den ni pun boleh dikategorikan org jiwa kacau.tot like i hv everything i needed but theres still tis hollow feelin inside.anyway klau ko nak gi jauh kejap.ko pegi tat 1 spot where u can feel relax n just be blank..my secret spot is genting:) aku x berani la naik genting tu sensorang tp dgn sapa pun aku pegi.aku akan pastikan aku singgah kat spot fave aku tuh sensorang. tman yg kecik dgn view kl lampu2 kl yg superb..hilang sume masalah..hmmm lama plak aku x singgah sana rindu plak rasanye heee

k1m1_KaeMoS said...

haha
ko serius ke ni beb?
[x sangka plak aku ada member jiwa kacaw & hollow feeling neh]
pepon thanks a lot for the reading & the idea - will do it someday...

hadeh...