.: COUNTLESS THANKS TO :.

Saturday, June 20, 2009

PATUT KE TAK...


Kalau aku create satu blog khas tuk gambar2 aku saja,
untuk separate kan daripada blog aku yang ini?

Tolong bantu aku kawan2...



Bukannya aku takleh nak wat keputusan sendiri...
[Statement cover line - nampak sangat...]



Cumanya aku rasa dengan keadaan server di opis *ehem*,...kalau banyak gambar aku gi campak semuanya kat sini mungkin akan menyusahkan kawan2 seperjuangan yang selalu buka blog aku neh [selalu ke? ke perasarana aku jek?] ni kan nanti - tak letak gambar banyak2 pun memang connection dah slow...

Kalau aku letak jugak banyak2 sure lagi slow - harus K. Som bebelkan aku nanti! [Jangan marah ek kak... Ekekek...]


Terima kasih atas kesudian korang membaca dan [sudi] bagi pendapat korang...

No comments: