.: COUNTLESS THANKS TO :.

Tuesday, June 9, 2009

BUSY. BZ. BIZI. MU PEHE DOK NEH?

2-3 ari ni betul2 sibuk aku tenggelam dgn kerja2 urgent & extremely important, yg tak bosan2 menemani aku sampai aku terpaksa balik lewat...

Tapi takpe, I love my job [oh kelatnya rasa dalam ati!...]

Buat dengan ikhlas dan jujur, jangan banyak bunyi - pesan Mak aku...

Ye Mak, akan ku ingat pesanan beramaran mu itu... :[ (muka ketat)


Semalam ada yg dah kena haruk pasal tak paham bahasa - sape suh kacaw padahal macam tak penah tengok aku telah gila babas punya bizi? Janganlah ingat sume orang macam kao, golongan O.C. [Orang2 Cemerlang] - keje takdenye gemilang, selalu pulak hilang tapi pasal pandai temberang tuk tutup tembelang, tu yg dapat cemerlang tuh...

Jangan salahkan aku k - bukan aku yg nak bagi, KO yg nak sangat mintak!
[tu pun kalau dia baca blog neh...tak adap pun...]




No comments: