.: COUNTLESS THANKS TO :.

Thursday, June 11, 2009

AKU & KENANGAN


Setem yg cantik, edisi hari pertama - Hubby bawa balik petang tadi...


Teringat pula dulu2 kami sekeluarga selalu buat aktiviti kumpul setem ni bersama...
Mebi sebab Mak [masa tu bertugas di Pejabat Menteri Pertanian] selalu terima surat dan dia pasti akan bawa balik sampul2 yg cantik/unik & ada setem yg cantik/unik/rare...

Tapi sejak berpindah2 ni dah ke mana tah peginya setem2 yg berlambak tuh...

Mak pun aku tengok sejak Abang takde, dah macam kurang minat dengan benda2 yg selalunya sebelum ni kami akan buat bersama...


Tapi tak taula kalau dia camtu sebab bz sangat dengan kerja2 sekolahnya...

Ataupun berada dalam keadaan yg aku alami juga...


Al-Fatihah!



Terima kasih kerana baca entri ini, dan [kalau sudi] sedekahkan Al-Fatihah utk Abang...


Jgn tanya aku siapa dia - tak sanggup nak cerita lagi...
Please, baca seluruh blog ini dari awal kalau mau tau...




No comments: