.: COUNTLESS THANKS TO :.

Thursday, May 21, 2009

TRANSFORM!

Ek uk ek uk ek uk...

Ha3... Aku tukar background theme tuk sekian kalinya...
Tapi tah, rasa cam terlampau feminin sangat la pulak...
Pe pendapat korang?

Aku sebenarnya bukanlah peminat setia warna pink ni...
Cuma bila si Diba dulu suka sangat dengan warna pink, aku mula jadi terpengaruh pon ada...
Biasala minah tu, suka sangat dgn Barbie... Kuat berangan betullah minah tuh...

Kemudian bila aku dah berani guna warna pink dalam gaya aku, aku tukar pulak warna Windows Media Player aku, bukan warna pink, tapi lebih kepada macam,...warna pink keunguan [mauve], Mak kata warna belachan!...

Tapi lepas aku buat camtu, aku rasa mata aku lebih selesa berbanding dengan bila aku tengok warna lain... Terus aku tukar theme PC aku pun warna camtu... Warna mauve... Desktop aku guna hitam pekat ataupun warna deep maroon, supaya mata aku rileks sikit...

So kalau ada yg rasa pilihan warna tuk blog aku neh mengganggu/menyakitkan mata korang [secara fizikal k], bagila tau dan aku akan cuba tone down kan lagi warna pilihan aku neh...

Just for reading pleasure...



No comments: