.: COUNTLESS THANKS TO :.

Thursday, May 7, 2009

I'M DA SUPER HOT, FOXY, BADASS CHIC CALLED WOLVEREEN

Orang Lain Nak Plastic Surgery, Duit Banyak, Kecantikan Sampai Bila2...

Aku Cuma Mau Logam Adamantium. Dan Tuka Nama Jadi Wolvereen.

Even though the whole adamantium-filling process is damn excruciating... Aku nak jugak...Justify Full
Sumenye pasal Sabtu lepas...

Sabtu lepas (2/5/09), Hubby blanja aku tengok X-Men Origins:Wolverine...

kalo brani mehla!
[ngape aku nampak dia cam Rajnikanth ek? prasarana aku ke?]


Citer dia memang best... Dari 5 bintang, aku kasik 4 1/2... Hohoho memang aku minat tol watak Wolverine ni start tengok katun X-Men kat TV2 dulu masa budak2...

Dalam citer ni jugak, ada watak Gambit... Walaupun tak seperti yg aku harapkan (macam Wolverine filem kan lebih kurang sama dgn yg katun), tapi memang cun & smart betol kuasa mutantnya...


walaupun CGI, aku tak pedulik, aku nak takjub jugak!
[ Source : www.rottentomatoes.com ]

Oh ya, yg arahkan cite neh bukannya pengarahnya seblom neh (Bryan Singer)... Yg arahkan kali ni adalah Gavin Hood dan memang dark sekali ceritanya... Oh ya, indah juga bila James "Jimmy" Logan a.k.a Wolverine menunjukkan romantikanya bersama Kayla Silverfox lakonan Lily Collins (who turned out to be a mutant herself, too] yang bukan saja berwajah cantik, malahan seksi plak tuh...

Sesekali aku benar-benar berharap yang aku juga ada adamantium instead of sistem rangka biasa [takde la masalah osteoperosis kan, pasal besi, haahahah]... Oh ya, a shiny, super strong & resilient pair of claws would be mostly helpful when the needs arises... Tambah2 pulak nowadays the crime rates are escalating quite alarmingly, fast. Kalo ada orang jahat nak buat apa2 yg tak baik ke, aku rodok je dengan cakar tajam yg tersorok di bahagian buku2 jariku... Kalau ada orang buat pasal dgn aku masa aku tengah sedap merempit, aku kuarkan cakar bahagian tengah saja, biar dorang takut & melarikan diri sejauh yg boleh...

Kalo eksiden pon, luka parah macamanapun pasti baik... Ha3... Satu mimpi ngeri kalau orang langgar aku nampaknya... [Tapi tak best, takleh claim insurans la...] Bila dah jadi camtu, mesti aku akan jadi femes... Siti Nohahiha pon pasti menangis air mata darah pasal sokaba2 tanak kuarkan cite dia lagi... Sbaliknya cite pasal aku je banyak -
Supa Hot, Foxy, Badass Chic Called Wolvereen...

And it's gonna stay until what, forever? Sbab Wolverine pun kan umo panjang... [Kalo mak aku tau aku teringin idop lama2 mesti dia marah & kata "Nak jadik setan ke nak umor panjang2 neh?"] Ha3... Tak kirala berapa banyak artis sensasi skendeles ataupun kisah so-sial di media massa, mesti berita pasal aku jugak paling banyak... [Nampak sangat gila glemer ropenye aku neh ek... Ha3... Gila glemer xpe lagi, jangan gila kuasa @ kebulur perhatian, udahle...]

Kalo kat opis plak, orang mesti takot nak buat pasal dgn aku. Nak guna mesin fax tuk buat personal call? Kena tunggu aku takde la jawabnya (tu pun kalau aku terlupa/tak simpan gagangnya...) Nak kene cakar free2 je? Cubalah...

Tapi sayang, tu semua hanyalah angan2 aku di masa lapang... Atau di waktu2 aku rasa tension yg amat sangat bila spesis2 hamlau mengganggu ketenteraman aku baik di opis, rumah ataupun di mana2 yg memerlukan suasana senyap, macam majlis2 rasmi...

Bercakap pasal majlis rasmi, tadi aku harap sangat aku ada cakar besi tuh - ada 2 3 orang makcik/kakak2 yg dah berumur pun masih suka main pen macam la dia masih budak2, tekan2 pen... Tolonglah...

No comments: