.: COUNTLESS THANKS TO :.

Thursday, May 14, 2009

MANA YG BEST?


Stuart Weitzman Gigi Ritz Magenta Satin

Stuart Weitzman Gigi Ritz Black Satin

Stuart Weitzman Gigi White Satin

Magenta? Sesuai kalo nak gi majlis luncheon, cam aritu lunch kelab, memang ngam dengan tema pink. Hehehe... Good for turning heads.

Black? Super hot! Kalo aku, pakai je kat opis...

White? Definitely beautiful on a wedding day... Kalo tak kisah pakai gi opis, terpulangla... Kalo aku, no way... Only for an all-white wedding...

Sayang skali perincian reben kat bahagian depan kasut tu tak berapa ketara pasal warnanya yang sama je dengan kasut. Tapi dari review pengguna setia kasut neh, mereka akan cakap benda yg sama - super sexy, beautiful shoes with unbelievable level of comfort.

Kat Mesia neh, sape tau nak cari jenama Stuart Weitzman kat mana ah?
Geramnya aku tengok kasut2 dia...



2 comments:

sherin said...

stuart mcm tikus dlm movie..

3 3 chantek!!!..

herge mesti mahal kan..

k1m1_KaeMoS said...

tau takpe...
mahal gila ah... bayangkan la 1 pair jek dah USD300-400 something...

[tau dulu blaja tinggi2, mesti lagi banyak RM... tsk...]