.: COUNTLESS THANKS TO :.

Monday, May 25, 2009

KUR[US]SUS


Aiyaa,...salah angle la aku neh...


Tunggu K. Sherin punya pilot... Kat basement...

Aku pi kur[us]sus 25 - 27 Mei 2009 neh, kat Menara DBKL 3, Bandar Wawasan.
Eceli boring gak kene tinggal opis, pasal keje mesti akan bertambah2...

Dahla Jumaat [290509] & Isnin [010609] aku memang minta cuti...
Adeh serabut2... Meja tak kemas lagi...
Yg mana file2 tak masuk kabinet lagi...
Tensi...

Tapi kalau tak pegi rugi, inilah masanya kita nak lari dalam waktu bekerja, hehehe...
Bukanla camtu, maksud aku, melarikan diri dari suasana kerja tapi masih lagi berkisarkan kerja...

Yelah, kursus ni pun memang berkait rapat dgn kerja kitorang yg memang mencabar jiwa & raga... Since aku sendiri pun memang dah apply tu ari, dapat panggilan apa lagi, bedallah beb! Mana nak dapat peluang cani senang2? Bak kata Pn. Hamidah [fasi kitorang] - company swasta bayar RM1200-1500 for a course like this - and that is just for one day's fee!

Peghhh... Imagine if we really have to fork out that sum of money just because of this kinda course CHKL provided for free [the participants don't pay anything, k]... Ridiculous, aight?


Pas makan tengahari yg menjengkelkan aku, tapi Shida begitu gembira nampaknya selepas makeover oleh K. Sherin...


Bersama Avon cosmetic pouch yg diberikan oleh fasilitator, Pn Hamidah Hashim, yg memang cambest

Lagipon, ni la time nak tambah ilmu, jumpa kengkawan, jumpa orang baru [fasilitator tu, bleh kira la kan, sbagai orang baru, orang baru kenal?]

Takpe2... Sabar k... Lagi 2 hari jek...


Seblom balik... sempat lagik bergambar kat bilik2 berdekatan...

Ha3 jgn ingat time berkursus takleh amik gambar... Ni la dapatnya kalao geng pun suka amik gambar jugak... Thanks to K. Sherin & Shida - you guys really make my day!



No comments: