.: COUNTLESS THANKS TO :.

Monday, May 11, 2009

IN2IT LONG WEARING EYELINER PEN

Semalam masa gi Guardian kat Giant Seksyen 13 Shah Alam pasal nak chari maskara, aku beli skali eyeliner neh...

this is not, a pen...

Bentuknya macam pen, aku tertarik lak nak beli... Murah juga, RM19.90 [RM17.91 pas diskaun]...

Tapi cam hampeh je bila aku pakai masa nak gi keje pagi tadi... Cam,...tak precise sangat line yg dihasilkan... Mebi pasal berus dia yg macam marker pen tuh, tebal sangat atau,...tah tahpape lah!

Regret pulak beli neh... Ngape la aku tak pilih yg lain sbelum tu (Maybelline RM20 something atau L'oreal RM30 something)...

Tapi mahalla... Yg L'oreal tu memang cambest... [Bila la dapat beli ek...]

Aku nak chari lain lah... IN2IT memang best packagingnya, nice & funky tapi tak kebudak2an sangat, tapi bila pakai agak, tak bestlah...

Moral down lah... Seb baik maskara teleskop L'oreal tu berjaya menjalankan tugas dgn baik!

No comments: